MU starší přípravka - Nové Strašecí 12.6.09

13.06.2009 10:50

Sokol Nové Strašecí - Baník Stochov  3 : 1 ( 1:0 )                                                             góly :  Jirák

Na podmáčené !! umělé trávě v Novém Strašecí, jsme odehráli náš poslední zápas v této sezóně. Soupeři jsme byli celý zápas vyrovnaným protivníkem, i když nás v prvním poločase několikrát,výbornými zákroky, zachránil Lukáš Červený v naší brance. Bohužel po jedné akci soupeře a jeho skvělém zákroku, kdy vyrazil gólovou střelu soupeře, zaspali naši obránci a místo aby odkopli míč mimo naši bránu pouze přihlíželi !!, jak soupeř doráží míč do naší branky. Druhý poločas jsme začali aktivně, se snahou o vyrovnání, ale po chybě brankáře, který neudržel míč po centru ze strany před naší branku, jsme inkasovali po druhé. Po několika minutách Filip Jirák ještě stihl snížit na 1:2, ale více jsme již nedokázali. Třetí gól vstřelil soupeř v samém závěru utkání, opět po chybě obrany, když nechali 3 hráče soupeře samotné před naší brankou a pouze přihlíželi tomu co se stane !!!!

Tímto zápasem jsme se také rozloučili s kategorií starší přípravky a od příští sezóny budou hrát všichni hráči v kategorii mladších žáků. To znamená utkání hraná již na celé hřiště a herní dobou 2x30 min.

Zpět